Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gestaltad kreativitet

Ett musikstycke
En ljudligt framförd ton
Den innevarande bild för tycke
Ger betraktaren en illusion

Av konstnärens genialitet
Gestaltad dennes kreativitet

Ett sinne löst i uppror
Bakom duk och palett
Står konsten som uppfor
Att veta allt i ett

Denna del av kunskap buren
Lössläppt bakom hämningsmuren




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1076 gånger
Publicerad 2006-08-29 13:26



Bookmark and Share


    eva m h
Dettta var rimmad kreativitet!
2007-08-23

  Daniel_78 VIP
detta gillade jag, hejnajs
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön