Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationsfel


klockan var en kvart i sex och min telefon ringde
min telefon ringde, så jag svarade

det var du. men jag har ju sagt att jag vill inte höra din röst
igen

jag vill inte höra din andedräkt
i luren
för då tänker jag bara på dig

egentligen gör jag ju inte det. jag tänker inte på dig
men det är nog inte jättejättesant.

egentligen vill jag ju inget hellre än att höra dig prata.
egentligen
vill jag bara
höra dig sjunga den där sången

den sorgliga

men du finns ju inte för mig längre, jag har ju

glömt dig
kanske.

det var därför,
precis därför

som det blev ett litet kommunikationsfel
när du ville prata med mig.

det brusade i luren, lät som nån blåste

men det var ett kommunikationsfel och inget annat.

och det var därför,
precis därför

som jag liksom la på luren och du märkte liksom inte det.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-08-29 15:10



Bookmark and Share


  ängel utan vingslag
tack, vad kul att du gillade den. ja, det får du. ^^
2006-08-29

  Neal
Bra dikt !
2006-08-29

  Mareld
Den här gillade jag verkligen! Får jag visa den för mina elever? Riktigt snyggt och med en tydlig röst.

Lina
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag