Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går i mina fotspår

 

 

 

 

kan jag inte se dig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-29 16:33



Bookmark and Share


  Anders P VIP
En utsökt aforism.
2006-08-30

    ej medlem längre
Få ord men så sant..
Allt som behövdes. Inge kul när man bara ser häcken :-D
Bra!
2006-08-29

    ej medlem längre
Få ord men så sant..
Allt som behövdes.
Bra!
2006-08-29

  Freya
Joo, det är ju sant..
: )

Jag gillar att gå i andras fotspår

(Bokstavligt asså, inte följas andras vilja...)

Fyndigt. ; )

: D

/Freya
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa