Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du?



Sa du att du visste
att jag miste
att jag förliste

Sa du att du hörde
när jag störde
berörde

Sa du att du såg
där jag låg
i vrålande våg

Sa du att du kände
att jag brände
alla känslor när det hände

Vem är du som vet
min innersta hemlighet
och ändå smet

Vem är du som inte torde
som inget gjorde
fast du verkligen borde

Vem är du som säger
att du vet alla grejer
man inget annat gör än väjer

Tig din jävel!




Fri vers av MuninWolflady
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-08-29 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady