Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten tog lite mer tid än andra tagit. men det var det värt!


Du har så fina solfjädrar när du ler

Du är så fin så att det inte är klokt
Man borde få böter när man är så fin som du
Jag tror inte du vet hur fin du är för då skulle du dö av stolthet

Du har så fina solfjädrar när du ler
Jag vet att det kanske låter lite flum men det är sant

Och förlåt för den gången då satt hela veckan utanför ditt hus
Men jag ville bara inte tro dig när du sa att du inte ville ha mig där
Det var inte meningen att skrämma iväg den där Emma som sa att hon var din tjej
Jag tror att hon behöver gå till en psykolog eller nåt
Hon är ju helt borta

Jag kände nästan inte av spöregnet
För tankarna på dig höll mig varm
För jag lever när du lever
Jag dör när du dör
Jag kan bära skulden för oss båda
Du är ju trotts allt det enda jag tänker på

Jag har spanat på dig från andra sidan gatan
Du måste ha sett mig för jag såg när du vinka
Och börja du springa och jag efter
Som om vi var små och lekte tafatt
Men du försvann någon stans vid Timarii

Jag kan föreställa mig hur det känns att röra dig
Som att röra en ängel ungefär
För det är du ju
En Ängel

Och jag lovar att aldrig skrämma dig igen som jag gjorde igår
Men jag ville bara känna din hud mot min en sista gång
Innan vi ses i himmelen

Hej då




Övriga genrer av fannen
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-29 17:29



Bookmark and Share


    luta
UNDERBAR kan inte beskriva hur den rörde mig. därför kommer jag inte att försöka göra det, för det skulle bara bli banalt när man såg och läste mina futtiga rader om hur jag lovprisar denna änglatext ;)
2006-09-11

  Paraply
ååh, fannen, gud så fint. Den var hur bra som helst! Kändes fint, självklart, kärleksfullt... lite sorlig. SÅ underbar! 5+
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum