Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande


Skapande lager
och tillförsikt.

Jag bävar inför stråkar
som klyver varje natt.

Och ger mig inget mer
än oklarhet.




Fri vers av Smålandspåg
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-08-30 16:24



Bookmark and Share


  hanziz
En mystisk men ändå fin dikt
tack oxxå för kritiken för min kärlekshaiku

Hanziz
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg