Att såga i en tenderloin
Försöker skriva min sämsta text nån
Tjackade en hel, djupfryst oxfilé från Nya Zeeland på extrapris nån gång före jul.
Så hade jag dessutom köpt en liten händig eldriven kedjesåg, också på extrapris för nån vecka sen.
Nu ska min hustru och jag äta oxfilé till midsommaren så jag tog fram min lilla leksak och sågade sonika upp en passlig bit av köttstycket. Gick som smort.
Man måste sen komma ihåg att göra ren sågen med kedjan genast efter användning och nu låg där inget sågspån som det brukar utan rött köttspån. Jag blev så glad av det. Så jag iddes berätta det för fruen.
Som man bäddar får man ligga och som man ropar får man svar.
Jag värmer upp Lidls pommes frites och bjuder på Ikeas bearnaisesås till.
Ju fler kockar desto sämre soppa.
Hoppas grillkolen inte är för våt...den stod ju ute i vintras.
Liten tuva stjälper ofta stort lass.
Nu kom en bergfink och satte sig på det lilla fågelbordet. Eller som jag kallar det...Lilla huset på prärien.
Åskan gick igår. Ingen såg den komma.
Happy midnajtsammör !