Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollslända

Ensam trollslända
- glupska fåglars favorit
på fönsterblecket




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-08-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström