Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killen

Iskall kille
omgiven av falsk trygghet
en marionett
i en värld som inte vill

Iskall kille
spelar sin roll
efter ocensurerat manuskript
inför en omgivning som inte förstår


Iskall kille
när hejaropen tystnat
och du kommer hem och stänger din dörr.
blev livet egentligen som du ville ?




Fri vers av ospray
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-10 14:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och mycket läsvärd
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray