Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsgivarnas \"nya\" deal...


Arbetsmoral???

Trött och sliten
väderbiten...

...ut me skiten!




Övriga genrer av S. Johansson
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-08-30 23:58



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Ack så sant! Bra skrivet
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson