Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikuhöst


Soltäcket genomlyst
lever i stundens morgon

Dimdun ur rökstråk




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-09-01 10:00



Bookmark and Share


  Almagrundet
Dimdun ur rökstråk - den kommer att ligga i skallen hela hösten! Snygg!!
2006-09-01

  Markattan
"Dimdun ur rökstråk" är fantastiskt vackra och målande slutrader i denna mycket smakfulla och snygga haiku. Väl skaldat!
2006-09-01

    ej medlem längre
Urskön naturromantik skapad av en säker hand - skickligt.
2006-09-01

  Cris
mmmm
vilken dimskön haiku..gillar ordet dimdun,
det ger en fantastisk klang av mjukhet... kling..

Sådana mornar är underbara... du förmedlar
den bilden väldigt bra här i så få ord..
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP