Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
virrigt värre..Inget seriöst..:) Först nu i efterhand blev denna en av mina \"Skriv snabbt som tankarna far\"-favoriter!!Kritik tack.


Virriga tankar en regnig september kväll


\"hoppas någon hör.\" tänkte hon medan ljudet skruvades upp ännu fem varv och hennes teckningar blev större o otydligare.Gul som solen och grönt som gräset.Hennes alla dear beloved vänner som hon ALLTID haft undrade alltid fnittrande VAAAAAD det var hon målade.Behövde hon dem lika mycket som hon gjort förut?De skrattar åt det som föreställer henne själv,de skrattar åtHENNE!!Sorry,seems to be the hardest world ylar Elton och sverige bombas av alla illegala terrorister när han med ögonen tittar på henne,han är så jäkla jobbig men varför använde hon bara svart färg när han var på cypern? Nu blir det kallt o halsdukar ska köpas,vantar ska glömmas, choklad ska drickas o händer ska värmas men vad gör man om ingen NÅGONsin har hållit ens hand ?Rött som hans luva och det verkar som någon hör mig därnere eftersom min dörr nog inte skakar så där av sig själv tänker hon filosofiskt.Jag kanske skulle klä i turban när allt kommer omkring..


Det är jäkla konstigt alltsomallt hursomhellst ellerhur??




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-09-01 21:18



Bookmark and Share


    Rista
det är bra med kaos för minnen och tankar är kaotiska allt kommer samtidigt.
en liten detalj kan på minna om något som hände för 10 år sedan eller förra veckan
Så fortsätt på den inslagna vägen. ibland slår man kanske in öppna dörrar men hellre det än inga dörrar alls!
Rista
2006-09-11

  R4ikirI
Du pratar in i min själ och jag älskar varje sekund . tack !
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden