Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Tidsfördriv att dö till

Alla lämnar en för en gång eller en annan sakta ser du altsamans ur en annan vinkel den som lysser up och skenet bedrar bortset från den stund du fan idag den lilla stund när man var ensam och hittade ett rum där där alla kan finna ro och setta sig ner och fundera ut hur alla bittar ska falla på plats som att lägga ett puzzel fast nu är det dit liv som är på bordet.

Så är det Ett tidsfördriv att dö till? att sitta och lägga ett puzzel eller ska du helt enkelt gå ut och ta reda på hur bittarna ska sitta.




Övriga genrer av Mörkertal
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-09-02 00:39



Bookmark and Share


  osynlig
Sista stycket är jättefint.
också bra format när du inte sätter någon punkt i första stycket. du är duktig =)
2006-09-02

  Neal
Bra skrivet !
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mörkertal
Mörkertal