Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livets tysta

som inte hörs

 

känns

 

Livets mirakel

som inte väntas

 

sker




Fri vers av Cajsa
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-09-02 12:21



Bookmark and Share


  solglimt
WOW helt underbar!!
2006-09-05

  Nessie
Vackert och poetisk beskrivning av livet!
2006-09-04

  Jessica Ebbesson
Du beskriver Livet på ett vackert sätt!
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg