Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om



Som om jag inte skulle begripa
be och gripa tag i verkligheten
verklig hetta i sommaren
som maran rider mig i natten

Natt en dag då grådiset ligger över
grå dis över trottoarernas blankslitna asfalt
blankt slitna as vandrar
vana drar dom i sovstädernas halvdöda vrår

Halvt döda vanmäktiga människor
vanans mäktiga män i skor
Som om jag inte skulle förstå
för stående innehavd framtid




Övriga genrer av MuninWolflady
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-09-02 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady