Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga Sked


Hörde på tv att ligga sked är en rättighet
fast jag tycker det är en ynnest
Jag minns med saknad när vi gjorde det
och undrar när och om någongång

Den där speciella värmen
den elektriska auran när det är en centimeter kvar
till hud möter hud
När ditt lårhår killar baksidan av mitt lår


Det bästa jag visste var att \"somna sked\"
Att vakna mitt i gryningen då du
rullat över på rygg
Att ligga länge och se det gråa morgonljuset
göra skuggorna kortare över din kropp

Din arm under min nacke
Min näsa mot ditt nyckelben
och doften som sluter mitt sinne
Som skänker nästan barnslig trygghet

Huden mellan ditt hår på bröstet
är lika len som dyraste sammet
Och jag vet precis åt vilket håll varenda
hårstrå lockar sig
Och det där speciella stället där bara 5
strån växer i klunga...alltid 5 strån

Jag var alltid \"framskeden\"
Vaggades till sömns av värmen
från din mage mot min svank
Och du med handen på mitt bröst
som ett litet ruvat ägg i sitt rede

Att \"ligga sked\" är en gåva
ett privilegium som borde vara

En rättighet för ALLA




Fri vers av MuninWolflady
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-09-02 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady