Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flum. ursprungligen en konversation med paraply...


Vilken färg har själen?

rosa!
är själen


eller brun med gula fläckar

fläckar av av blod
fläckad av kärlek
fläckar av sorg

(-hah, okej. man undrar ju lite.)
ja...


inte jag




Övriga genrer av fannen
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-09-02 22:24



Bookmark and Share


    Camillaa
snyggt gjort!
/ C *
2006-09-08

  Paraply
haha, vilken debatt det blev av Paraplys funderigar.. ;P
2006-09-04

    Sushi
åh, så braaa!
2006-09-03

  Samndra
haha! Vet du vad, Honey hette på msn, vilken färg har själen? Å då svara ja rosa, å så läser jag den här, å så står det först! det va lite kul...:P
2006-09-02

  jennie.
jag undrar genomskilgt skimrande med röda revor??
2006-09-02

    inmeddiginålsögatkamel
Jag tror också att den är rosa och fluffig som moln typ:) Ja, så är det nog! Hihi
2006-09-02

  Paraply
hah, känner jag igen det där? ;)

jag undrar ju, vilken färg har själen?
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum