Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärlek och luftgropar

Jag faller i tomma luftgropar.
Fastspänd i flygplanets hytt.

Andas jag något ansträngt.
Väntar rapport om nåt nytt.

Tiden är timglassand,
rinner förbi för fort.
Ibland önskar jag allt ogjort
men nu är det ändå gjort.

Du kan få stunden att skina
som nyputsat glas
och kristall.

Tårar har ingen tillflykt,
när dagen blir blek och kall.

Men andas du då i min närhet
och ger av din livskraft till mig
så glädjs jag mer än jag gråter
för jag har fått vara din tjej.

Och somnar du i någons armar
lycklig och glad och varm
så ska jag glädjas i minnet
för att du har kramat min barm.

Om någon kan älska dig mera
än den stund jag ännu minns.
Så är jag glad över den värme
som dansande kring dig finns.....








Fri vers av Fjärilspoet
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-09-02 22:43



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
sång och dans väntar utanför och mellan denna texts rader och jag blir bara så jälva varm av att läsa dina ord, lugnande för magen och glädjande för själen att finna så lättflytande uttryck från en så välmenande människa.
2006-09-05

  Neal VIP
Fin dikt !
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet