Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kom


Hon kom, lilla syster, med bullar

Det blir inte så ofta
Våra liv tar mycket av vår tid i dag


Men vi vet...
att om det behövs
så finns vi ju \"där\" för varandra






Övriga genrer av Therés
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-09-02 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!