Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salighetsstund

Jag ligger
i
en dröm

omgärdad, kringhuldad

irrvaggad
i
din sömn




Fri vers av Poetnissa
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 12:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så underbart fångat, just den stunden. Snyggt.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa