Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..så prioriterad är jag...*S*...


Prioriterad

Du \"gillar verkligen mej,
det slinker ur hjärtat\" på Dej

Jag \"är visst prioriterad
och Du är så orienterad
i allt som rör sej runt mej\"

..fast nu känns det så trist..
...för när ringde Du sist..
när satt Du på nätet
..och sa så förmätet..
..att på tid är det visst alltid brist..






Fri vers av S. Johansson
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-09-03 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson