Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg ett blad falla

Den jag fruktat
försökt försena
ignorera glömma

Men livet är
det livet är

Hösten

är här

Den lät ett blad falla
framför mitt rödgråtna ansikte
som för att berätta
låt tårarna falla
det är så
det ska va

Den lät ett träd byta färg
som för att visa mig
förändra dig
stå inte emot
följ vägen
livet visar dig

För ödet är
det ödet är

Hösten är mer
än bara
en årstid

Den lät min hud frysa
som för att få mig att förstå
att den gamla ytan
var tvungen att bytas ut
till något varmare
tryggare
något nytt

Hösten

är här

Den stannar ett tag
som för att visa
att den finns här
som stöd tröst väntan
inför det nya

Den håller ett tag
mina rädslor i sin famn
tills jag blir mogen
att ta in dem i mitt eget liv

Hösten lät ett blad falla
som för att visa
att mina ögon
en dag kommer
glänsa
inte av tårar
utan av glädje
passion och lycka

Jag såg ett blad falla







Fri vers av TigerCia
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-03 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia