Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friluftsdag



Tankarna är
som en brokig
skolklass


Själen är lärare


Idag är det kaos

Läraren har rymt


Hela klassen
är ute och letar




Övriga genrer av Bim
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-09-03 15:50



Bookmark and Share


  Herr Morris
Låt stå!
Fröken, fröken!
vart är du
fröken?

Uppe i en trädkrona
skymtas en liten
fröken viskandes
- Kan själv...


Underbar!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim