Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några månader senare... Världens Äldsta Story Men Första Storyn För mig


Förådd

Du förådde mig så grymt
Hur ska jag någonsin kunna förlåta?
Händelsen lämnade djupa spår i mitt hjärta
Som ännu blöder

Så många frågor finns kvar
Obesvarade
Varför gjorde du det?
Menade du ingenting av det du sa?

Jag ville så gärna prata med dig bara en endaste gång till
Men du förvägrade mig det
Du la på och vägrade svara på mina mail
Så otroligt fegt

Du hade ju din andra kvinna
Som enligt dig inte betydde något
Men som inte ställde krav på dig
Så mycket enklare så

En kvinna som visste om mig
Hela tiden
Och accepterade det för att få ha dig kvar
Hur sjukt är inte det?

Mina krav är enkla
Öppenhet
Ärlighet
Rakhet

Du kunde inte uppfylla ett enda
Och jag märkte det
Men ville inte tro det
Så dumt av mig

Jag vill inte ha dig tillbaka!
Tro aldrig det!
Vill bara ha svar på mina frågor
Men jag kommer aldrig få det

Ja, jag är fortfarande arg
Och sårad
Och förvånad
Hur kunde du vara så falsk?
Hur kunde jag låta mig luras så av dig?

Varje kväll du sa att du var hemma
Varje kväll du sa att du jobbade
Var du hos henne
Och hon hörde vad du sa till mig

När du sa att du ville gifta dig med mig
När du sa att du aldrig hade känt så här förut
När du sa att du ville skaffa barn med mig
Tittade du mig djupt i ögonen - och ljög

Jag trodde inte på monster
Innan jag träffade dig
Nu vet jag att de finns
Och att de hugger hänsynslöst och lämnar blödande sår

Hos dig blev det inga märken
Men hos mig
Hur ska jag kunna läka dem?
Hur ska jag kunna dra ut taggen som förgiftar mitt sinne
När jag tänker på dig?

Taggen av bitterhet och ilska
Över mitt livs värsta svek
Jag måste lämna det du har gjort bakom mig
Men hur gör jag?!




Fri vers av Vingslag i natten
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-09-03 19:13



Bookmark and Share


  kärleks ängel
svek och förtvivlan!!!!
2009-04-11

  Albert
han är egentligen bara rädd
inte en lögnare

men måste ljuga för att rädda sig själv
fast egentligen förlorar han sig själv

det förstår han inte nu
men en dag...

du går i livets skola
livets hårda skola

du växer...
om du vill
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Vingslag i natten

Senast publicerade
Taggar av törne
Förådd
* Se alla