Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just words.


Fotograferad


Blixten slår ner
precis på mig
framför mig
i mig

Den lyser upp
och nu finns jag kvar
men bara som ett minne
ett stilla minne

Mitt leende
så stelt,
mina ögon
så blanka,
mina kinder
så bleka

Du kommer alltid kunna se mig
alltid kunna minnas mig

men du kommer aldrig att kunna känna
så som jag verkligen kände





Övriga genrer av Freya
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-09-03 21:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten e greit
2009-11-20

  jaghetersara
jag tror jag svimmar under byrån.
wow.
\"Du kommer alltid kunna se mig
alltid kunna minnas mig

men du kommer aldrig att kunna känna
så som jag verkligen kände\"
är det bästa. vad får du allt ifrån?
2007-02-21

  linneajehn
RIKTIGT jäkla bra skriver (y) Du lyckades :D
2007-01-20

    Camillaa
innehållet riktigt lyser :)
MYCKET BRA :D
/ C *
2006-09-10

  Bissen
Gillar verkligen dina texter och ditt sätt att skriva på!!! Gillar även bilden på dig ;) Crazy! Härligt tjejen! Go for it!
2006-09-07

  Lollan_
:D
2006-09-03

  Lollan_
asså shises krist eller hur det nu stavas men jag verkligen verkligen verkligen diggar den här dikten.
Den är så himla fin, så himla bra skriven.
Asså verkligen.

Love it <3

/ Lollan_
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya