Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Jag höll på att gå förbi det
Trädet viskade till mig,
Det är aldrig för sent att besöka sin barndom
Jag vände och gick in djupare i skogen,
och där stod trädet som om att
ingen tid hade förflutit,
tiden var ett, den var hel
Det var ett vackert och stolt träd
som uppskattade barnens
lek och vila
Det var ett kärt återseende
En fantastisk känsla att
få mötas igen
Det väckte så mycket inom




Fri vers av lifeforce1
Läst 1189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-09-04 07:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!<3
2012-04-27

  Cizzi
jag tycker mycket om den, livets träd sägs det ju och att besöka den kankse roligadte och mest upplevande delen av grenen, barndomen. snyggt!
2008-11-27

  stella
Imponerande.Fängslande.Äkta.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1