Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det att leva ?

Att inte våga älska fullt ut
bara för att vara rädd för att förlora
Vad är det för ekvation ?




Fri vers av lifeforce1
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-09-04 07:46



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Bra sammanfattning av en garanterad förlust.
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1