Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bytt namn


Fannens Funderingar (I)

Varför heter det en dans på rosor?
rosor är väl inte trevliga att dansa på
jag slår vad om att man inte blir särskillt populär om man tar och slänger ut en massa rosor på dansgolvet vid festen.
med alla taggar och allt
men om man har pumps på sig blir det nog lite bättre
men då måste det ju bli halkigt.
för stjälkarna blir ju som timmerstockar
och då får man väll samma effekt som i en seriefilm
det skulle nog vara roligt att se på
utan stjälkar över huvud taget kan man nog i och för sig köra...
men då förstör man ju golvet.

men sen kanske det är meningen
man kanske menar att en dans på rosor EGENTLIGEN
inte är så trevligt

som det ser ut som...



jag tycker för övrigt rosor är grovt överskattade
de brukar ju inte ens lukta så gott
och vem är det egentligen som har bestämt att de är de mest romantiska blommorna?
röda rosor

rött fattar man ju
passion och sånt
men röda ROSOR
det har jag aldrig fattat...









Övriga genrer av fannen
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:45



Bookmark and Share


  inspiration.
trykte på fel röstningssiffra innan! skulle bli en fyra!**

/M.
2006-09-16

  inspiration.
haha, denna var ju inte lite söt, fastnade i mitten av första stycket, sen satt jag och log igenom resten av dikten! mmh, denna gillar vi! ^^
tack!

// M.
2006-09-16

  Paraply
aah, fannen, gullegull, vad vore jag utan dina funderingar??
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum