Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som titeln anger är detta ett försök till en dikt enligt versmåttet mindre sapfisk strof.


Mindre sapfisk strof

I ett övrigt otursföljt liv som stundom
verkar bättre, synes det bästa vara
att ej visa det som sker, utan hellre
sjunka till botten.




Fri vers av Ternström
Läst 1224 gånger
Publicerad 2006-09-04 20:01



Bookmark and Share


  taeshra
mycket bra framställt ... förståeligt och igenkännande för dom flesta borde dessa ord vara :)
2006-09-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Intressant. Hur skiljer sig mindre sapfisk strof från vanlig sapfisk strof?
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström