Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BARA ORD HELT JÄVLA SANN. (och ja, jag fick IG på SO-provet...)


Hur mycket motgång i en person, ja, jag har tänjt gränserna för det eller rättare sagt DU gör det me

Jag är en sån som tyst går genom korridoren
Som du hälsar på för att det är synd om mig
\"ingen bryr sig om henne. Nu är jag snäll och säger Hej till henne\".
Så fan heller.
Som om jag skulle bry mig.

Nej, jag gör faktiskt inte det.
Bryr mig inte om ifall du hälsar,
bryr mig inte om ifall du ler mot mig
För jag ser rakt igenom dig
ja, jag ser rakt igenom dig.
Ett leende av guld
Men ögon av is

SO-prov 11/9-05
Fråga 12
Hur bildas monsunvindar?
Svar:_______________

Nej, jag har fan ingen aning.
Och jag bryr mig inte ett skit
Kan han inte fråga
Hur dina kyliga isleenden bildas?
Hur mycket förakt som får finnas i en person?
HUR MYCKET MOTGÅNG EN PERSON KAN TÅLA!?
Hur mycket motgång kan en person tåla...?

Snälla, slå mig.
Snälla, säg något riktigt nedlåtande.
Snälla, snälla, snälla för i helvete!
VAR ELAK PÅ RIKTIGT!
Så jag får en chans
att rikta en rak vänster
mot dina leende, så raka och vita tänder
Det spelar ingen roll hur mycket du hälsar
För jag bryr mig inte.

Äh, vem försöker jag lura?
Klart jag bryr mig annars skulle jag aldrig sitta här och ödlsa tid på att skriva ner ord och ödsla en av mina fem dikter i veckan på att skriva om det här, vem som helst fattar ju att jag bryr mig!
Jag bryr mig.

J
A
G

B
R
Y
R

M
I
G



...




Övriga genrer av Dear Prudence
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-09-04 20:37



Bookmark and Share


    ungapoeter.se
Det var mkt att läsa men jäkligt bra! får nog läsa den om och om igen...:)
2006-10-03

  fannen
fösöker komma på ord. härlig fin bra gudomlig
men allt käns bara så fånigt
2006-09-12

  Samndra
Bra skrivet =) //san
2006-09-07

  Freya
Gillar MYCKET!

nej, jag har verkligen ingen att kommentera om,
bara att säga att me loves. :)

Jag tror nog jag måste bokmärka,
så att jag kan läsa
igen, igen, igen
och igen.

: )

/Freya

--
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence