Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att få, svårt att mista , jag älskar ju dig

Jag sitter

väntar
tålmodigt

glädje som
exploderar

är så lycklig

äntligen
får jag
återse
dig

min kraft
mitt hjärta


mina ögon
mörknar

varför väntar
jag egentligen

idiot

vem försöker
jag lura

det är
inte mig
han
vill ha

det har det
aldrig varit




Fri vers av Camillaa
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-04 22:15



Bookmark and Share


  Delora
Mycket vacker, lätt att känna igen sig i!
2006-09-11

  Freya
Precis så där brukar jag känna
man tror verkligen att han gillar en
sen kommer verkligheten
och så är man ledsen i evigheter
men varför ska någon kille få förstöra för en?
om han inte gillar dig
är han inget att ha. : D

(Även om det är svårt att släppa honom... )

Ha det bra.

/Freya

- <3 -
2006-09-10

    Elsalill
denna gillar jag.. så jobbigt att inte veta... känner igen mig. tuff
2006-09-08

    only me
Man känner igen sig och det ska man göra. För då har dikten nått verkligen fram till en person, enligt mej.
2006-09-07

  Samndra
Det här va min stil, haft de så i ett år, fan ta honom :P //san bokmärke!
2006-09-07

  Björn Donobauer
Ack denna förtvilade process som avväntan gör ångest.. Ge mig tålamod, räcker det inte ändå. men gör det fort! OCh ofta av väntan blir man inte alltid hungrigare.
2006-09-07

    Oprofessionell
Den här dikten är full av vedmod och det är nog det som gör det hela så vackert.
2006-09-06

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sorglig, och så otroligt fin!
2006-09-05

  sazza
ååhh..gud vad fin..
2006-09-05

  prinscess VIP
sorglig
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa