Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

så är jag hemma hoss dig igen
jag lägger mig bakom dig
min hand rör vid din axel.
du känns så kall
jag flyttar min hand till din mage
du låter mig hålla handen där en stund
tills du tycker att det känns farligt
och slår bort min hand
jag flyttar mig en bit bakåt i sängen
och väntar på din reaktion
du rör på dig otåligt men jag rör dig inte
jag sätter mig upp
och tittar på dig du tittar på teven
du vill inte möta min blick
jag undrar vad som är fel
dina tankar är så långt borta
ifrån mig där jag inte kan nå dig
du vill inte bli nådd just nu så
jag låter dig vara




Övriga genrer av raibow
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-09-05 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow