Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkaisk strof. Försök 2. Bättre innehåll än tidigare försök.


Ett fall från Felicitas till Ishtar (om båda hade bott i Sverige).

Hur ofta ändras inte så våra liv
när de som först var uppriktigt glada, och
som alltid drack ur lyckans källa
sakta och omärkbart drogs mot sorgen.




Fri vers av Ternström
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-09-05 17:26



Bookmark and Share


  kärleksbarn
denna fångade mig, kan inte förklara det.
men den tog mig :)
tack!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström