Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högdalens himmel


Aftonrodnad

Mina kvällar skyndar vidare

Och dagarna, alla mina dagar

Här har någon rest en minnesplats

Av ungdomens hädangång

Och det bokstavligt talade paradiset

Jag vet hur man rör sig här

Att man vaggar av och an

Kanske fixerar blicken

i de rubinröda molnen

som jag velat gömma mig i




Fri vers av Henry Winter
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-09-06 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter