Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystopisk romans

samhället utanför
saknar närvaro
det är som om karusellerna
rostar sönder
lekplatserna förmultnar
och alla barnen
ligger hemma magsjuka

mina kritvita skor
färgar av sig
mot de kolsvarta vägarna
det vill aldrig regna
tvätta rent fasaderna
fylla en barnanäve med
fuktigt grus

jag trodde aldrig dessa
tankar skulle vara mina




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-09-05 20:01



Bookmark and Share


    milja
Fantastiskt snyggt att du använder barn i det grå och kalla. Effektfullt! Stiligt överraskande avslut.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies