Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ansträngde mig. Det gjorde inte du. Här är resultatet.


Självinsikt

Bre dina egna mackor, fräste jag med ciggen i mungipan. Jag är trött på att snubbla över dina stora fötter och skitiga strumpor. Nuförtiden kan du inte ens ge mig en orgasm. Dessutom är jag för snygg för dig. Det säger alla. Jag har räknat points och blivit smal. Enligt mina vänner har mitt attraktionsvärde stigit extremt.

Plocka upp din egen smutsiga tvätt från golvet, skriker jag med en drink i handen. Fy fan vad jävla tråkig du har blivit också. Du bara sitter där i soffan, som en fet finne i min vackra hy. Förlåt, jag vet att jag är dum, men har helt enkelt insett: jag är för bra.

Lite mer till vänster tack, gäspar jag under täcket. Drömmer om min dildo och orkar inte ens försöka. Du är snäll. Och ser ganska trevlig ut. Ekonomin är också ganska stabil. Men tyvärr, det duger inte. Vi matchar inte varandra längre. Jag behöver någon som jag: snygg, attraktiv, smart och populär. Och med extravaganta vanor. Och en sanslös intelligens. Någon som vill festa i Sant Tropez. Jaja....ingen som dig i alla fall. Förlåt.. eller nåt.

Nu drar jag vidare! Tack för dessa år!

Från din fd hemmafru




Fri vers av TigerCia
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia