Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hud har vidrört någon annans

Det var en dag
för några timmar sedan
som sanningen steg in i mitt hem
Jag tror det var på kvällen
mellan fåtöljen och fönstret
Det var nog då
din behärskning föll
och du steg ut

Din mun har fuktats
av en annan kvinnas läppar
Din hand har smekt
en annan kvinnas gömma
Att din kropp har blivit lägrad
det vet jag utan ord

För det var en dag
för inte så länge sedan
Som vitt skildes från svart
och längtan från vanan
Någonstans mellan hallen
och förmodligen köket
Det var någonstans där
som mitt skal trillade av

Det var kanske även då
som själen började vandra
genom ensamhetens dal

Det var inte så länge sedan
svaren hann mig ikapp
för själen ljuger aldrig
även om hjärtat det just vill

Ditt hjärta har tydligen klappat
för någon annan än mig
Dina känslors utlopp
har forsat in i andra än mig


Och dina bruna ögon
har älskat flera än just mig





Fri vers av TigerCia
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-09-05 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia