Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppslukad av min kärlek


mina rum har dina tapeter

mina rum
har dina tapeter
mitt öga har din spegelbild
i fönstret hänger dina gardiner

och när jag drar ner persiennerna
så är jag uppslukad av dig

jag ligger i din mage och gråter
hoppar stampar och bär mig åt

ditt blod stryker över mig
och ifrån radion hör jag sångerna

jag står på händer mot din ryggrad
går ned i brygga för din velighet
jag ser upp emot stjärnorna i dig
och ler de stunder då du skrattar

de är att färdas i dig
medans livet går vidare
och dina telefonsamtal

är det enda som håller mig klarvaken




Fri vers av Mirs
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-09-06 11:37



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
SÅ jädrans bra, man får bilder och trots att det handlar om innanför kroppen är bilderna så tydliga och vackra=)
2006-09-26

    Joaqim
Oemotståndligt melankoliskt, kanske förtvivlat, men ändå någonstans med ett stänk av förtröstan.
Me like.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mirs