Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet en teater?

Om man tänker sig livet
som en teaterföreställning,
med Gud som regissör
och manusskrivare.

För det är ju så
att jag redan fanns
innan jag ens blev en spermie.
Mitt liv redan förutbestämt.

Vad skulle hända
Om man skulle ändra lite i manuset?
Skulle man själv veta om det då,
eller fortsätta pjäsen som vanligt?

Hur skulle livet vara som film?
Misstag man gör skulle ju klippas bort
Omtagning, gång på gång
Tills man gör rätt.

Eller...?




Fri vers av Kakaan
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-09-06 18:57



Bookmark and Share


  Cassandra
Livet som film skulle vara tråkigt.
Tänk,
alla misstag man gör klipps ju bort,
som du sa.
Men,
vad har man då att skratta åt?
Tänk,
all kärlek skulle vara på låtsas,
alla känslor skulle bara vara spelade.
Men,
vad har man då att leva åt?

F'låt xD Jag var tvungen att skriva ett svar...
Jag gillade den starkt,
den speglar mina egna tankar också ^^
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan