Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi surfar på nätet II


Själsliga möten i cyberspace
Trådar samman-vävs
när vi surfar

på nätet




Fri vers av solglimt
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-09-06 23:10



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En förträfflig och mysig haiku!!!!!
2006-09-14

  vildvin
det är så rätt som du skriver...

just så är det....


kram Yvonne
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt