Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


vågval

jag blundar i mina kort
i förvirringens morgnar
ögonblick svindlar
kring somrars cirklar

låt mig slumra
ännu en stund
lägga örat intill höstanemonernas sång
andas i dimmornas lätta steg

en liten stund till




Fri vers av kanelen
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-09-07 11:49



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Lika vacker som författaren!!!!!!
2007-01-20

  kath
En underbar dikt och jag flyger mellan bilderna den skapar och landar i en varm känsla av acceptans av tidens gång i natur och mänskligt liv .....

de två första raderna bet sig fast starkt
2006-09-07

  Fredrik Stillesjö
Hej kanelen!

En sådan vacker dikt! Försvinner in i dimmorna till anemoners sång när jag läser! Hälsar Fredrik
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen