Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ord du inte säger

Varje ord du andas ut får mig att vilja gråta
som om jag med uppspärrade ögon kollade rätt in i solen
Jag skulle bli blind
Fast du gör mig stum

Varje ord du inte säger får mig falla
Allt du gör ger mig monster i magen
som äter upp mig inifrån
Du lär mig att jag inte är död
(än)

Jag förstår inte hur du kan
inte gråta
Hur kan du vara så stark efter dina
sönderslagna år?

Aldrig skulle jag klara det
Jag måste ha min stadiga klippa att luta mig mot
fastän jag inte haft en på flera år
Ibland får man ju bara lust att

Slå sönder sitt huvud

Alla har någon som ger dom
färg på kinderna
Alla har någon att behöva
att älska
Varför behöver ingen mig?

Det är klart att det finns människor
som jag älskar (bara bokstäver)
Men fortfarande ingen som jag
ä l s k a r




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-09-07 17:13



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet, gillar dinbild suverän !
2006-09-23

  Freya
Du, du är inte ensam
jag känner precis likadant!!!
iaf när det gäller sista stycket!

Jag tycker den här var jättebra
men samtididigt blir jag ledsen,
jag vet ju hur det känns


Jag måste bokmärka den här,
så att jag kan trösta mig om att jag inte är ensam om att känna såhär
Jättebra skrivet!!

/Freya

- <3 -
2006-09-10

  Islandir
Vackert skriven, otrolig känsla. Fint format.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty