Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring du bara...Jag hinner i kapp dig



Du springer för livet
men jag jagar dig

Du flyr för allt vad du är värd
men jag hinner till slut upp dig

Jag får dig på andra tankar
Du kramar mig och viskar tack

Sen sticker du igen
och jag efter...




Fri vers av Therés
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-09-07 22:55



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
dikt med parallelt leende och allvar.. riktigt bra
2006-09-22

  Therés
njae...så tokigt det kan bli.
Handlar om en vän som tänkt ta livet av sig
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!