Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avståndsnära

 

det är bara det att

orden inte vill sig

så dom byts ut mot motsatser

som nerver i min mun

som blivit sjuka

och slått knut

 

så håll dig på avstånd

tills de läkt ihop

 

ibland darrar mina händer

men du ser det inte

 

inte för långt borta

 

bara inte nära

 

inte andas

mot min hud

 

jag vet att du vakade över mig

men du trodde att jag sov

 

inte lek i mitt hår

 

men underbara du

 

stanna

 




Övriga genrer av Emma_med_t
Läst 640 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-07 23:18



Bookmark and Share


  Carlita
underbart vacker text, älskar titeln och dina formuleringar rakt igenom
2007-11-14

  Christian_H
Bra skrivet, blev tagen då detta var så känsligt och starkt samt att jag kände igen mig i denna. Du har en fallenhet för att skriva märker jag eftersom du gör det bra.
2006-11-12

    Monica Gustafsson
Din text berör mig. Den är också välskriven. Och
"så dom byts ut mot motsatser" upplever jag som en styv och uthoppande formulering i den annars fina helheten. Kunde detta med orden lämnas öppnare, enklare?
2006-10-17

  swimsus@gmail.com
instämmer med goda elin:underbar text!!
2006-09-08

  Elin S
Jag är helt förtrollad av din fantastiska text. Den berör mig oerhört starkt. Tack!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t