Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fångad av en stormvind

jag virvlar runt ditt finger i
lekfull kärleksyra
fuktar luften av passionsdimma
för att sedan blixtra till i
hektiska urladdningar




Fri vers av Mimmilainen
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-09-08 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen