Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget i mitt rum

där i rummet
där i mitt hemligrum
det rum
bara jag känner till

där finns
paradisnötter
och små irriterande tankenötter

där finns
guppande guldfiskar
och bitglada hajar

där i mitt hemligrum
finns bitar av mitt liv

där uppstår ibland
kriget
kriget ingen känner till
men som finns ändå

men utan dig
i mitt hemligrum
skulle kriget
aldrig
uppstå




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn