Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Freya, Till Freya :)


Du är den finaste

Du är den finaste jag vet
För att du är du
Och det är det som gör dig så fin
För att du är hon som jag kan prata med om allt
För att du är någon som förstår
Du är det finaste jag vet
För att du har den vackraste insidan
Du är det finaste jag vet
För att du är min
Min älskade bästa vän
Freya




Fri vers av Lollan_
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-09-08 15:41



Bookmark and Share


  Freya
Åh. HEj linn
äsklingslinn
den här texten hade jag glömt
och jag blir så rörd
till mig

tack tack tack

åh.
jag blir nästan tårögd, och jag hade blivit det om den var längre!

PUSS
någon gång ska jag lyckas skriva något riktigt bra om dig, men jag kan inte skriva nu. men PUSS
2007-02-09

  Freya
Men SHIT..
jag blev tårögd när jag läste den här
och fick rysningar.
Du, du kan verkligen det där med att göra människor glada!
DET KAN DU MYCKET BÄTTRE ÄN MIG
och du, jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig..
åååh. Jag svimmar. och blir nästan KÄR i dig..
X D
Asså TACK! Det där stärkte mitt självförtroende!!
ÄLSKAR DIG
jättejättejättejättejätte MYCKET

*Bokmärke*

/Freya

--
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_