Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörliga moln i rörelse

Orörliga moln
passerar rakt ovanför.
Zen - inget annat.




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:43



Bookmark and Share


  taeshra
klarhet i en illusion ... samma paradox
2006-09-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ja, "orörliga moln i rörelse" är verkligen zen! Tack för den hisnande och tankeställande formuleringen.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström