Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord: För du var sommar och jag kommer aldrig att glömma din doft


Fuktiga händer mot bröst och vi omsluts. Smakar av den kvava luften mellan läppar och en ingrodd doft av berusning. Jag trycker mig närmare och känner kroppars värma, när hud möter hud och vi tillsammans blir till ett. I en intensiv skakning och en ihållande suck är vi nära att falla igenom.

Sakta sluter jag ögon och försöker lugnt stävja en flyktig andning. Låter stunden och sinnena bli en minnesgåva, för morgondagen att värna, ömt i sin famn.

Utanför fortsätter regnet att ösa ner. Fyra personer i en och samma bajamaja, hör på avstånd festivalbandet spela, för en övergiven arena.




Prosa (Novell) av Daniel_78 VIP
Läst 896 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 11:31



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Tycker det är svårt att skriva då man bara får använda hundra ord, men detta är fint.
2006-09-11

  a h de v
fin. tycker bäst om sista stycket. ser att du har ändrat lite från tidigare, men nu är det bara 99 ord..
2006-09-09

  Ms Lovecraft
Haha! Härlig twist på slutet där!
2006-09-09

  Dan Linder
Om du läser igenom den noga märker du att det försvinner några ord... "I en skälvande skakningar" och "smått övergiven" - antingen är den övergiven eller så är den inte det eller hur?

Bisatsen i mening två är dessutom bara en (onödig upprepningen) av den föregående satsen. Du verkar inte särskilt bekväm med den här sortens berättande: berättelsen och intrycken är utskurna med pepparkakformen och bakbinder texten.
2006-09-09

  alfa VIP
*asflinar*
Underbara sinneskast. Överrumplande slut.
Ren och skär underhållning...på "mellan"-nivå :-)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP