Inspiration; Gunnar Harding

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Inspiration; Gunnar Harding

 




Scengångarna


När hon kliver in
i det värmande scenljuset
och möter i allt sin avbild,
är detta inget gott tecken.

Hon stirrar på honom,
han stirrar på henne,
och ordlöst förstår de

att de ingen annanstans
kan fortsätta, än dit
den andre kom ifrån.








Fri vers av alfa VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-09-09 11:44



Bookmark and Share


  Lola
God damn!

...

Poesi, för tusan - Äkta vara.
Oj, denna tål att läsas många gånger, ja inte bara tål utan BÖR läsas många gånger för att även den som kör bilen ska fatta vad det handlar om. Underfundig titel. Jag sparar den här.
2006-11-21

  himlens hemlighet VIP
och han försvann varifrån han kommit...är ju lagerkvists fantastiska beskrivining av ensamheten och meningslösheten i den fodringfulla gästen...och nu har jag ett lika underbart för mötet...eller det uteblivna...tack alfa...ibland är du fan värre än annars...ja bra då asså ba :)
2006-09-09

  Daniel_78 VIP
vad kan jag säga här utan att drabbla,
inget konstruktiv mer än att framhäva att
jag tycker mycket om denna.
känns som en blandning av lita av Alfas
samlade repertoar. svävande, konkret
och ja... fan den är bra

tycker du skall rama in detta stycket.
det föll jag direkt för

att de ingen annanstans kan fortsätta
än dit var den andre kom ifrån;
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén